HOTEL ZLATÝ OREL OSTRAVICE

Restaurace

Restaurace nabízí stálé menu, víkendové sezónní menu i rychlé občerstvení pro turisty. Nachází se v přízemí hotelové části Zámeček. V létě jsou návštěvníkům k dispozici další tři venkovní terasy s obsluhou. Vyjdeme Vám vstříc i v případě potravinových intolerancí, zdravotního omezení či speciálního stylu stravování. Pokud máte rádi víno, jistě oceníte prvotřídní nabídku moravských vín z Vinařství Kvapil, Uherek, Mikrosvín, Šoman, Valtice, Tichý a dalších. Najdete u nás taky výborná vína z Francie, Německa, Itálie, Španělska či Chile.

Otevřeno máme denně od 08.00 do 20.00 hodin, bar od 10.00 do 21.00 hodin. Menu dle denní nabídky. Nabízíme i degustační menu.

rump_steak

RESTAURACE HOTEL ZLATÝ OREL OSTRAVICE

Menu

Předkrmy
1. Škvarková pomazánka, domácí chleba, cibulové chutney 119 ,-
2. Nakládaný hermelín, jalapeno, domácí chleba, cibule 119 ,-
3. Carpaccio z červené řepy, kozí sýr, mandle, rukola, bagetka 159 ,-
Polévky
1. Hovězí vývar 89 ,-
2. Beskydská kyselica 89 ,-
3. dle denní nabídky
Hlavní jídla
1. Špagety s hovězím masem, jalapeno, demi-glace, rukola 239 ,-
2. Beskydské halušky s brynzou a slaninou 249 ,-
3. Kuřecí steak, grilovaná zelenina, slanina, pečené brambory 289 ,-
4. Vysoký roštěnec, grenaille, rozmarýn, pepřová omáčka 389 ,-
5. Kuřecí/vepřový řízek, vařený brambor, pažitková majonéza 239 ,-
6. Jelen, domácí bramborové noky, omáčka z portského vína 329 ,-
7. Treska, parmská šunka, olivy, cherry rajčata, cibule, tymián 329 ,-
8. Královská žebra, domací chleba, feferonky, okurek, cibule, hořčice, křen 329 ,-
Vegetariánská jídla
1. Smažená gouda grenaille s petrželí, domácí tatarka 239 ,-
2. Špagety, bazalka, mozzarella, rajčata, parmazán 199 ,-
3. Rizoto z červené řepy, kozí sýr, ořechy, parmazán 219 ,-
Dezerty
1. Cheescake 79 ,-
2. Horké maliny 119 ,-

RESTAURACE HOTEL ZLATÝ OREL OSTRAVICE

Degustační menu

Předkrmy
1. 40g Pečení šneci s bylinkovým pestem a opečenou bruschettou
2. 80g. Grilovaný lilek s ovčím sýrem, bazalkou a sušenými rajčaty
Polévka
3. 0,15l Račí polévka s koňakem
Hlavní chody
4. 130g Jelení hřbet s omáčkou z divokých brusinek a domácí máslové noky
5. 130g Kohout na červeném víně glazovaná kořenová zelenina, bramborové pyré
Dezert
6. 100g Hruška dušená v čaji a bílém víně nakládaná se skořicí a badyánem

Cena degustačního menu je 2.199 ,- pro dvě osoby

„Při nedávném pobytu jsme vyzkoušeli několik specialit z Vaší restaurace a byli jsme velice spokojeni.“

rodina SLAVÍKOVA, ÚSTÍ NAD LABEM

„Našim dětem ve Vaší restauraci hodně chutnalo. Při příštím výletě k vám do Beskyd se určitě znova zastavíme.“

Milada PACIORKOVÁ, KARVINÁ