HOTEL ZLATÝ OREL OSTRAVICE
Restaurace
Restaurace nabízí stálé menu, víkendové sezónní menu i rychlé občerstvení pro turisty. Nachází se v přízemí hotelové části Zámeček. V létě jsou návštěvníkům k dispozici další tři venkovní terasy s obsluhou. Vyjdeme Vám vstříc i v případě potravinových intolerancí, zdravotního omezení či speciálního stylu stravování. Pokud máte rádi víno, jistě oceníte prvotřídní nabídku moravských vín z Vinařství Kvapil, Uherek, Mikrosvín, Šoman, Valtice, Tichý a dalších. Najdete u nás taky výborná vína z Francie, Německa, Itálie, Španělska či Chile.
Otevřeno máme denně od 08.00 do 20.00 hodin, bar od 10.00 do 21.00 hodin. Menu dle denní nabídky. Nabízíme i degustační menu.
RESTAURACE HOTEL ZLATÝ OREL OSTRAVICE
Menu
Předkrmy | ||
1. | Škvarková pomazánka, domácí chleba, cibulové chutney | 119 ,- |
2. | Nakládaný hermelín, jalapeno, domácí chleba, cibule | 119 ,- |
3. | Carpaccio z červené řepy, kozí sýr, mandle, rukola, bagetka | 159 ,- |
Polévky | ||
1. | Hovězí vývar | 89 ,- |
2. | Beskydská kyselica | 89 ,- |
3. | dle denní nabídky | |
Hlavní jídla | ||
1. | Špagety s hovězím masem, jalapeno, demi-glace, rukola | 239 ,- |
2. | Beskydské halušky s brynzou a slaninou | 249 ,- |
3. | Kuřecí steak, grilovaná zelenina, slanina, pečené brambory | 289 ,- |
4. | Vysoký roštěnec, grenaille, rozmarýn, pepřová omáčka | 389 ,- |
5. | Kuřecí/vepřový řízek, vařený brambor, pažitková majonéza | 239 ,- |
6. | Jelen, domácí bramborové noky, omáčka z portského vína | 329 ,- |
7. | Treska, parmská šunka, olivy, cherry rajčata, cibule, tymián | 329 ,- |
8. | Královská žebra, domací chleba, feferonky, okurek, cibule, hořčice, křen | 329 ,- |
Vegetariánská jídla | ||
1. | Smažená gouda grenaille s petrželí, domácí tatarka | 239 ,- |
2. | Špagety, bazalka, mozzarella, rajčata, parmazán | 199 ,- |
3. | Rizoto z červené řepy, kozí sýr, ořechy, parmazán | 219 ,- |
Dezerty | ||
1. | Cheescake | 79 ,- |
2. | Horké maliny | 119 ,- |
RESTAURACE HOTEL ZLATÝ OREL OSTRAVICE
Degustační menu
Předkrmy | ||
1. | 40g Pečení šneci s bylinkovým pestem a opečenou bruschettou | |
2. | 80g. Grilovaný lilek s ovčím sýrem, bazalkou a sušenými rajčaty | |
Polévka | ||
3. | 0,15l Račí polévka s koňakem | |
Hlavní chody | ||
4. | 130g Jelení hřbet s omáčkou z divokých brusinek a domácí máslové noky | |
5. | 130g Kohout na červeném víně glazovaná kořenová zelenina, bramborové pyré | |
Dezert | ||
6. | 100g Hruška dušená v čaji a bílém víně nakládaná se skořicí a badyánem |
Cena degustačního menu je 2.199 ,- pro dvě osoby
„Při nedávném pobytu jsme vyzkoušeli několik specialit z Vaší restaurace a byli jsme velice spokojeni.“
rodina SLAVÍKOVA, ÚSTÍ NAD LABEM
„Našim dětem ve Vaší restauraci hodně chutnalo. Při příštím výletě k vám do Beskyd se určitě znova zastavíme.“
Milada PACIORKOVÁ, KARVINÁ